Hemmeligheden til at forbrænde mavefedtet

En flad og sexet mave er noget, de fleste af os har på ønskelisten, og aktivt gør en indsats for at en få en flad mave. Specielt i vores nuværende tid og samfund med fokus på det ydre, idéelle, slanke og veltrænede kroppe. Det kan være en svær kamp med uvidenhed, forvirring, desperation og manglende motivation set i lyset af, at vi alle har et arbejde og et liv ved siden af træningen, som også skal prioriteres.

Forbrænd mavefedtet

Fedtet omkring maven er noget af det sværeste at få væk. For at få en flad mave, er det vigtigt at vide, hvilken betydning de forskellige måltider vi indtager, har i kampen om en flad mave og hvordan vores krop reagerer til maden. Al mad kan indtages, tygges og fordøjes af vores fordøjelsessystem, men at have en forhåndsviden om, hvilken slags mad man bør fokusere på og hvilken slags mad man bør afholde sig fra, i kampen om at få en flad mave, har en altafgørende betydning. forbrænd mavefedtLad os sammen starte med at kigge på, hvad man bør spise.

For at få en flad mave, er det nok at kunne en bestemt type øvelse. Den er enkel, simpel, nem også er den sund og korrekt, og belastende for kroppen på den rigtige måde. Øvelsen hedder ”planke”, og med viljen, motivationen og den nødvendige disciplin, vil du sagtens kunne se de ønskede resultater allerede på 4 uger.

Prøv kræfter med planken, som er en meget nem og effektiv maveøvelse. Selve udførelsen af planken er ganske enkel simpel. Øvelsen kan også udføres hjemme hos dig selv, altså er et fitnesscenter ikke en nødvendighed i forbindelse med denne maveøvelse. Det eneste du skal gøre er, at finde noget blødt og fast underlag, som ikke glider på gulvet. Et godt eksempel er en yoga måtte.

Myter og hemmeligheder om mavefedt

Der er mange hemmeligheder, kriterier, aspekter og faktorer ved en flad mave. Alt fra søvn, mad, stress, til fedtforbrænding og muskelopbygning. Alle disse faktorer har ens og samme essentielle betydning, og ved at undvære den ene af dem, forlænger du i virkeligheden dine chancer og drømme for en flad mave. Fedtet omkring maven er noget af det sværeste at få væk.

For at få en flad mave, er det vigtigt at vide, hvilken betydning de forskellige måltider vi indtager, har i kampen om en flad mave og hvordan vores krop reagerer til maden. Al mad kan indtages, tygges og fordøjes af vores fordøjelsessystem, men at have en forhåndsviden om, hvilken slags mad man bør fokusere på og hvilken slags mad man bør afholde sig fra, i kampen om at få en flad mave, har en altafgørende betydning.

Den kritiske hemmelighed og målsætning og en rigtig god ide er, at erhverve sig viden omkring mad, som man bør spise og ikke spise. For eksempel bør man så vidt muligt afholde sig fra alt slags brød og gryn, herunder boller, toastbrød og også rugbrød og pastaretter, da disse har en oppustende effekt.

Maven bliver oppustet og de mange kalorier sidder omkring maven, og du er nu et skridt længere væk fra den flade mave. I stedet bør man forberede grøntsager så som broccoli og spinat og kombinere det med animalsk protein, for eksempel kylling og tun. Frugt bør altid spises som et mellemmåltid, alene og separeret fra selve måltiden, da nogle madkombinationer også har en oppustende og negativ effekt, nøjagtig ligesom korn, mel og gryn. En god kritisk tommelfingerregel er, jo færre mad og drikke du indtager, som har et navn og ingredienser, du har svært ved at udtale og ikke kender til, desto mere sund og slank vil du blive.

Jagten på den flade mave hurtigst muligt kan lade sig gøre, ved at du også prioritere dig selv først. Stressfulde situationer kan tage din fokus væk fra dig selv. Hvis du ignorerer dig selv, vil du skabe flere problemer end du kan løse. Altid og hver eneste dag bør du fokusere på dig selv og gøre de ting, du finder underholdende, afstressende o. lign. Reserver 30 min hver dag til dig selv, til for eksempel yoga, en morgen og aften rutine, en kort gåtur eller velvære.

Find din egen rutine og hold dig til det. Skab dig en simpel rutine og sæt dine egne regler i jagten på den flade mave. Vi er alle forskellige, og noget som én finder som virker for vedkommende, virker nødvendigvis ikke for dig også. Du er et unikt individ, hvorfor du skal efterforske og opdage, hvad der virker netop for dig for at få en flad mave. Afsluttende eksisterer der altså ikke udelukkende en enkelt hemmelighed, men en kombination og samarbejde af en række faktorer. Resultatet af et godt samarbejde mellem de berørte faktorer, er hemmeligheden mange søger efter. Kampen starter i dit hoved din bevidsthed og derefter i dit køkken.

Læs her, hvorfor Cardio ikke vil give dig flad mave på lang sigt