Flad mave på 4 uger – med én øvelse

En flad og sexet mave er noget, de fleste af os har på ønskelisten, og aktivt gør en indsats for at opnå.
Specielt i vores nuværende tid og samfund med fokus på det ydre, idéelle, slanke og veltrænede kroppe.

Det kan være en svær kamp med uvidenhed, forvirring, desperation og manglende motivation set i lyset af, at vi alle har et arbejde og et liv ved siden af træningen, som også skal prioriteres.
Der findes i dag et hav af valgmuligheder indenfor fitness branchen, hvad angår fitness øvelser, herunder også maveøvelser.

Maveøvelser sigter efter en sexet, muskuløs og flad mave og er idealet for rigtig mange mennesker af begge køn. Tiden, samfundet og popkulturen kan have en forstærkende effekt i drømmen om en flad mave på kort tid som muligt.

Maveøvelserne for flad mave

De fleste velkendte traditionelle maveøvelser findes i mange forskellige varianter, og dog har de et bestemt træk til fælles. Med den traditionelle mavebøjning og dens mange varianter udsættes ryggen netop for en unaturlig og forkert bevægelse, som i realiteten gør mere harm end gavn. Den krumme bevægelse som ryggraden og dertilhørende nervesystem udsættes for, bør man så vidt muligt helt afholde sig fra og i stedet benytte sig af alternative og mindre harmfulde metoder.

De mange udvalg af fitness øvelser, selv for en øvet fitness udøver kan skabe forvirring og gøre det svært at vide hvor og med hvad du skal starte med. Her er en øvelse, du med fordel kan benytte dig af mange år frem, uden at skulle tænke over, om du belaster kroppen på en forkert og harmfuld måde. Las os tage et kig.
For at få en flad mave, er det nok at kunne en bestemt type øvelse. Den er enkel, simpel, nem også er den sund og korrekt, og belastende for kroppen på den rigtige måde. Øvelsen hedder planke, og med viljen, motivationen og den nødvendige disciplin, vil du sagtens kunne se de ønskede resultater allerede på 4 uger. Prøv kræfter med planken, som er en meget nem og effektiv maveøvelse. Selve udførelsen af planken er ganske enkel simpel. Øvelsen kan også udføres hjemme hos dig selv, altså er et fitnesscenter ikke en nødvendighed i forbindelse med denne maveøvelse. Det eneste du skal gøre er, at finde noget blødt og fast underlag, som ikke glider på gulvet. Et godt eksempel er en yoga måtte.

Du skal ned på albuerne og op på tæerne. Altså skal maven vende mod gulvet eller yogamåtten og ryggen mod loftet. Albuerne skal være under dine skuldre. Som navnet planke også antyder, så går hele øvelsen ud på at spænde maven og gøre kroppen stiv som et bræt. Ryggen skal netop ikke være krum under øvelsen, da dette ikke er en korrekt måde at udføre øvelsen på. For at få det mest ud af planke, skal ryggen og maven være helt lige, og du skal forestille dig selv, som værende en planke og eller et bræt. Kroppen skal ligge i en næsten lige streg i luften. Du vil hurtigt kunne fornemme, at planken er en øvelse, som er den absolutte bedste og som skiller ud fra resten af mængden. En meget effektiv en af slagsen.

Har du et stort fedtlag foran dine mavemuskler, vil øvelserne stadigvæk stramme maven op og give fladere mave, men vaskebrættet får du ikke før fedtprocenten er i bund.
Her kan du vælge forskellige metoder til vægttaben og du kan læse mere om fitness og styrketræning her.

Meget har indflydelse – også andet en maveøvelser

Der er mange aspekter og faktorer ved en flad mave. Alt fra søvn, mad, stress, til fedtforbrænding og muskelopbygning. Alle disse faktorer har ens og samme essentielle betydning, og ved at undvære den ene af dem, forlænger du i virkeligheden dine chancer og drømme for en flad mave. Fedtet omkring maven er noget af det sværeste at få væk.

For at få en flad mave, er det vigtigt at vide, hvilken betydning de forskellige måltider vi indtager, har i kampen om en flad mave og hvordan vores krop reagerer til maden. Al mad kan indtages, tygges og fordøjes af vores fordøjelsessystem, men at have en forhåndsviden om, hvilken slags mad man bør fokusere på og hvilken slags mad man bør afholde sig fra, i kampen om at få en flad mave, har en altafgørende betydning. Når du skal udføre planken, så hold dig til 30 sekunder og op til 2 minutter, afhængig af din nuværende situation og udholdenhed. Udfør øvelsen 3-4 sæt og 3 gange om ugen op til 4 uger. Med alle de andre essentielle fysiologiske og mentale faktorer medregnet, og en aktiv træningsindsats over flere uger, er en flad mave på 4 næppe en utopi.

Find din egen rutine og hold dig til det. Skab dig en simpel rutine og sæt dine egne regler i jagten på den flade mave. Vi er alle forskellige, og noget som én finder som virker for vedkommende, virker nødvendigvis ikke for dig også. Du er et unikt individ, hvorfor du skal efterforske og opdage, hvad der virker netop for dig for at få en flad mave.

På nette ligger der en del guides til “Flad mave på 1 uge, eller 2 uger. De er skam fine guides, det er bare ikke muligt at opnå et godt resultat på SÅ kort tid. 4 guer vil give dig en stor forskel, men ikke et vaskebræt, det kræver meget lang tids indsats, men med 4 uger, er du sikkert blevet så tændt på projektet, at du fortsætter.