Fedttab på maven

Fedttab på maven? Drop løbeturen

Vi har det alle. Deller på maven. En delle eller to. Andre kalder det for bildæk. Kært barn har mange navne. Fedtet omkring maven er noget af det sværeste og det sidste at få væk. Når du begynder med at tabe dig, vil du kunne fornemme, at du taber fedt på andre steder på kroppen meget hurtigere, for eksempel på ansigtet, men fedtet på maven hænger der stadig. Netop fordi at fedtet på maven er svær og tidskrævende at få væk, bør man af den grund have kendskab først og fremmest til sin egen krop, men også i forhold til sine vaner, herunder madvaner.

Kalorieforbrænding er noget vi alle har prøvet

Cardio, puls og sidestik er alle begreber, som de fleste af os kender til.fedttab på maven
At være i form, at kunne løbe og være udholdende er naturligvis sundt og en god ting at kunne. Dog er det ikke den eneste måde at forbrænde fedttab på maven og resten af kroppen. Løbeturen som virker for din kammerat virker nødvendigvis ikke for dig og din krop. Måske har du en følsom ryg, som hurtigt bliver belastet af fysisk arbejde og løb. Alternative metoder så som gåture og svømning bør du også have i dine overvejelser. Lad os sammen tage et kig på en eventuel plan.

Det vigtigste ved denne plan er, at du hver eneste dag holder dig til den. Når det handler om fedttab handler det ikke så meget om, hvilken øvelse du vælger, men meget mere, om du holder dig til den. Aftal med dig selv, at du fremover hver dag går en tur. Det kan være ude i skoven, eller langs stranden eller noget helt tredje. Samtidig kan du lytte til musik via dine høretelefoner eller lytte til lydbøger. Du kan foretage din daglige gåtur hver morgen, inden morgenmad på tom mave. Eller du kan gå en tur om aftenen. Find hvad der passer dig bedst, skab dig en plan og hold dig til det.

Få hjælp til kost og styrketræningsprogram hos f.eks. Joan på Personlig-traener.dk

Det essentielle er, at holder til din plan. Der eksisterer ikke en universel regel om, at den eneste måde at tabe sig på, er løb, om du kan lide det eller ej. Ved at du skaber dig en vane på daglig basis, transformerer du samtidig, både din krop og dit kropsfedt, men også din dagligdag og dit mentale perspektiv. En vane kan både være godt og mindre godt. En god vane hjælper dig med både at tabe dig og holde dig sund og rask, samtidig med at du får styr på din eventuel ustabile mentale- og følelsesverden, som netop også har en nødvendig betydning i kampen om fedttab på maven. Et fænomen ukendt for rigtig mange mennesker, som ønsker fedttab på maven og generelt hele kroppen er forholdet mellem ens følelser og vægttab. Nogle mennesker føler en større trang til sukker end andre.

Det kan være stræben og trangen efter søde sager som chokolade, slik og sodavand og junkfood så som pizza. Det er meget sandsynligt, at der en forbindelse og sammenhæng med deres trang til sukker og deres psykiske helbred, hvorfor det er essentielt at have dette aspekt i tankerne og være bevidst samt arbejde efter efter en sund, rolig, afslappet mental verden. De fleste af os har rigtig mange negative følelser i vores liv, og som vi på daglig basis fører en hård kamp mod. Dette påvirker os i negativ retning i vores overordnede helbred o velvære, også i forhold til vægttab. Af den grund, kan de fleste af os med fordel smide en delle eller to ved at være opmærksom og bevidst omkring stressfaktorer i vores liv. Søvn, økonomi, privatliv og lignende aspekter er alle faktorer, som kan have en negativ effekt og føre til desperation og panik i kampen om fedttab.

Inden du bestemmer dig for løbeturen, som du naturligvis er mere end velkommen til, hvis det er dét, du gerne vil, ville det være en god idé, at kigge indad på dit liv og dig selv.

Eksaminer dig selv og sit liv.

Hvordan står det til med din søvnrytme? Hvor stabil er din følelsesverden og dit psykiske helbred? Har du et godt forhold til din søde tand og junkfood? Hvilke stressfaktorer har du på nuværende tidspunkt i dit liv, og har du mulighed for at gøre små indgreb og ændre disse? Ovenstående og lignende spørgsmål er altid et godt sted at starte, inden man kaster sig ud i fedttab. Det handler ikke så meget om hvilken cardio- og fedtforbrændingsøvelse, som er trenden på det givne tidspunkt, men meget mere om at genkende og opdage ting, som forhindrer dig i at opnå fedttab – hele besværet vil være det hele værd. Du er et unikt individ, hvorfor du skal efterforske og opdage, hvad der virker. Her kan det være en rigtig god ide, med professionel hjælp, læs mere om det her